About Me

Salaam..

Hello there! I’m Fitrah Meilia Purnama, you can call me Fitrah. I graduated from Sepuluh Nopember Institute of Technology, Surabaya (ITS Surabaya) in 2011 and majored E-business Lab, Department of Information System, Faculty of Information Technology. I am a Former Senior Game Designer in Gameloft Indonesia. I worked there for around 2 years and 7 months.

I am kind of person who like to share my thoughts about everything. Thus, you will find some of my not-so-serious-thoughts on this blog.

.

DESIGNING . READING . WRITING . WATCHING . PLAYING . TRAVELING . CRAFTING

video games . horror/thriller movies . science/religion/self-help/historical/leadership/management books . badminton . cooking & baking . knit & crochet

.

I’d like to discuss everything (good and useful) with people. If you want to discuss something with me, you can contact me on:

playground – steam account: fitrahs

professional page – linkedin: fitrahmp

social media – twitter : fitrahmp | facebook : fitrahmp | instagram : fitrahmp

Regards, Fitrah MP

57 thoughts on “About Me

  1. Fitrah… your story about Korean dish is very nice and makes me want to test the Dubboki 😀 and how about your Korean music? K-Pop.. share with us here 😀

  2. Bug: Sorry for long time not leave a comment for you, but honestly I always follow your blog.. 😀 .. let’s fixed my bug then let me know on my msn kwkwkwkwkwk :p

  3. Halo mbak fitrah….main gitar juga ya? Saya juga main gitar dan baru mulai menekuninya, ternyata enak juga, bisa ngehilangin strezz. Hahaha
    Mungkin suatu saat kita bisa main bareng.
    Salam kenal….

  4. Suka kopi ya..:), sebenarnya sy pengen berhenti ngopi tapi pelan-pelan 🙂 hehehe soalnya hampir tiap hari ngopi sehari sekali buat nemenin depan kompi..btw salam kenal mba :)…

    1. yup.. I really like coffee.. Same with you.. kopi hanya karena kebiasaan aja. Setiap hari harus minum kopi. Sleepy or not, i have to drink it. 😀 Aku minum kopi dari SD kelas 6. :mrgreen:

      Yuuuk.. nice to know you 🙂

    1. halo.. 🙂
      ihihii.. iya, seneng banget klo horror/thriller (except: indonesian horror, that’s too creepy and real for me :mrgreen: ).

      emang sih, kalau abis nonton biasanya agak susah tidur gara2 kepikiran, but i think this genre is the one genre which entertains me 😀

  5. ya jaga2 kali ya.. jadi kalau sdh nikah nggak jadi gendut2 amat :p
    penanganan dini.. tapi mbakku ya itu udah nikah tetep segitu.. ahahaaaaa..

  6. tinggiku 154 😳 ihihii..mskipun kurang, sy anggap ideal deeh.. idealny sih 48-49..
    emg bawaan deh ky’nya.. mbakku yg 168 aja beratnya cm 43-44 😀

  7. ahahaa.. alhamdulillah yah.. sesuatuk banget.. 😀
    berat saya berkisar 40-43 aja.. masih tergolong ideal.. eh, malah kurang 😀

    1. Hope Jangwoo can come to cheerEunjung up on the COnference day of her movie. <3Hope Jangwoo and Eunjung will film WGM with EJ long hair ^___^Hope for no more Teakso-related stuff hanging around our beloved WoojungHope for all the best to come to you all for keeping us updated with every single news, I am very happy, thanks all the admin so much ❤

  8. hmm.. alhamdulillah kopi dan soda tidak mempengaruhi berat badan saya.. ahahaa.. 😀
    nggak tau sih efeknya apa.. cuma pernah denger kata dokter gitu.. #nggakminattanyadetailnya

  9. Oh ya, emang efeknya apa kalo minum kopi dingin? 😯
    Saya cuma tahunya, kalo minum kopi manis, kan pake gula tuh… gak baik buat orang yang menjaga bobot badannya. 🙂

  10. kopi pahit = kopi bapak-bapak ahaha.. i made this term :p
    tapi kalo dilihat dari sisi sehat ato nggaknya, memang kopi adem efeknya lebih buruk daripada kopi biasa.. 🙂 *tapi terlanjur suka dari smp, nggak bisa diubah :mrgreen:

  11. Hi! Salaam.. 🙂
    yup, saya penikmat kopi, meski nggak semua kopi (apalagi yg pahit2).. prefer kopi susu deeh.. 😀 indeed, the cold one.. 😎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s